bathmate~Suomi


Nopeaa kasvua

  • Jopa 7 senttiä lisää pituutta
  • 30% lisää paksuutta
  • 40% lisää tilavuutta

Selvitä potentiaalinen kokosi kokolaskimellamme. napsauta tästä

Taattuja tuloksia!

penis enlareger 100% guaranteeLuotamme vakaasti Bathmaten kykyyn kehittää miehuuttasi ja laitamme rahat siitä likoon. Jos et ole täysin tyytyväinen tuloksiin, saat KAIKKI maksamasi rahat takaisin kyselemättä.


Valmiina auttamaan

penis pump live supportHaluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, ja olemme aina tavoitettavissa jos tarvitset jotain. Sähköpostiosoitteemme on +44 (0) 800 808 5594 .
Det går även bra att skriva på Svenska!

Pysy kuulolla

penis enlarger news letterPysy ajan tasalla uusista erikoistarjouksista ja ilmaisista raporteista. Tilaa uutislehtemme ja lähetämme sinulle alennuskupongin jolla saat alennuksen seuraavasta ostostasi. Tilaa nyt

Onko koolla todella merkitystä?

Eräät tutkimukset viittaavat siihen että useimmat naiset saavat paremman orgasmin paksummalla peniksellä. Bathmate lisää paksuutta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Bathmate muissa maissa

Bathmate, Tanska
Bathmate, Ruotsi
Bathmate, Norja
Bathmate, Islanti
Bathmate International

LÄHIN MYYNTIPISTE

Klikkaa tästä lähin BATHMATE myyntipisteesi.

Osta nyt

Älä odota vaan osta oma Bathmate jo tänään ja tee unelmista totta. Napsautat tästä tilataksesi oman Bathmaten tänään.


 

 

 

 


Bathmaten asiakkaiden kertomuksia

 

Saamme usein asiakkailtamme kehuvia sähköpostiviestejä.

 

"Olin menettänyt toivoni että koskaan saisin suuremman peniksen. Uskon käyttäneeni kaikkia mahdollisia laitteita ja lääkkeitä, ja harkitsin leikkausta. Bathmate toimii juuri kuten halusin - nopeita tuloksia jotka kestävät pitkään."

Christof, Berliini

 

tyttöystäväni tyrmistynyt ilme kertoi kaiken kun hän astui kylpyhuoneeseen ja annoin pyyhkeen pudota, hän oli ihmeissään mistä tämä hirviö oli ilmestynyt

John, Manchester

 

halusin kiittää teitä nopeasti tästä ihmeellisestä laitteesta, se on todella muuttanut elämäni. Olen 54 vuotta vanha ja kärsin miesten ongelmista ennen Bathmatea. Kolmen päivän käytön jälkeen erektiot ovat nyt paljon vahvempia eikä erektion lopahtaminen enää aiheuta ongelmia. Koko ei minua juuri häirinnyt mutta se on tosiaan palauttanut hymyn vaimoni onnettomille kasvoille

Derek, Milton Keynes

 

Olen aina ollut hyvin tietoinen penikseni pienuudesta varsinkin kuntosalin suihkussa muiden miesten keskellä. Käytettyäni bathmatea en ole enää nolo vaan esittelen sitä muille.

Stuart, Dublin

 

En voinut uskoa eroa 15 minuutin jälkeen, jouduin kysymään itseltäni "onko tämä todella minun".

Mike, Cardiff

 

Kuulin että valailla on maailman suurimmat penikset. Haluaisin korjata tämän huhun sanomalla että nyt se on ehkä minulla!

Brian, Hull

.


Bathmaten tausta | Pääsivu | Kysymykset | Vertailu | Osta | Käyttöehdot | Bathmaten asiakkaiden kertomuksia

 

Copyright ©2013 Health World Limited & UM Products