bathmate~Suomi


Nopeaa kasvua

  • Jopa 7 senttiä lisää pituutta
  • 30% lisää paksuutta
  • 40% lisää tilavuutta

Selvitä potentiaalinen kokosi kokolaskimellamme. napsauta tästä

Taattuja tuloksia!

penis enlareger 100% guaranteeLuotamme vakaasti Bathmaten kykyyn kehittää miehuuttasi ja laitamme rahat siitä likoon. Jos et ole täysin tyytyväinen tuloksiin, saat KAIKKI maksamasi rahat takaisin kyselemättä.


Valmiina auttamaan

penis pump live supportHaluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, ja olemme aina tavoitettavissa jos tarvitset jotain. Sähköpostiosoitteemme on +44 (0) 800 808 5594 .
Det går även bra att skriva på Svenska!

Pysy kuulolla

penis enlarger news letterPysy ajan tasalla uusista erikoistarjouksista ja ilmaisista raporteista. Tilaa uutislehtemme ja lähetämme sinulle alennuskupongin jolla saat alennuksen seuraavasta ostostasi. Tilaa nyt

Onko koolla todella merkitystä?

Eräät tutkimukset viittaavat siihen että useimmat naiset saavat paremman orgasmin paksummalla peniksellä. Bathmate lisää paksuutta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Bathmate muissa maissa

Bathmate, Tanska
Bathmate, Ruotsi
Bathmate, Norja
Bathmate, Islanti
Bathmate International

LÄHIN MYYNTIPISTE

Klikkaa tästä lähin BATHMATE myyntipisteesi.

Osta nyt

Älä odota vaan osta oma Bathmate jo tänään ja tee unelmista totta. Napsautat tästä tilataksesi oman Bathmaten tänään.


 

 

 

 


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (Q&A)

Miten se toimii?

Penis sisältää kolme paisuvaisiksi kutsuttua sienimäisen kudoksen täyttämää onteloa, kaksi suurempaa (corpus cavernosa) peniksen etupuolella ja yksi pienempi (corpus spongisum) vastakkaisella puolella. Erektio syntyy kun aivoista lähtevä signaali saa paisuvaiset täyttymään verellä, jolloin penis jäykistyy. Paisuvaisten kapasiteetti määrää miten suureksi penis kasvaa erektiossa. Hyvä uutinen on että...

Paisuvaisia voi laajentaa ja vahvistaa Bathmaten avulla.

Bathmaten käyttäminen laajentaa paisuvaisia jolloin niihin mahtuu enemmän verta ja peniksen maksimikoko kasvaa.

 penis

Pumpun rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoima ja maksimoimaan laajennusvoima, jotta saataisiin suurin mahdollinen kasvattava vaikutus pienimmällä mahdollisella epämukavuudella. Mitä enemmän vettä Bathmateen pumpataan sitä suurempi imuteho syntyy ja sitä enemmän penis laajenee.

Ilmalla toimivan pumpun sisällä oleva ilma puristuu ja laajenee vaikuttamatta penikseen samassa suhteessa, ja tämä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemiseen epäsuhtaisesti; esim. vain esinahka pullistuu. Bathmate täytetään vedellä ja sijoitetaan tiiviisti peniksen tyven ympärille. Kun vesi pumpataan pois Bathmaten sisällä oleva alue laajenee.

Kun pumpun puristaminen lopetetaan estoventtiili sulkeutuu, estäen vettä virtaamasta takaisin Bathmateen. Pumpun suojus on suunniteltu niin että se pyrkii laajenemaan takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Koska vesi ei puristu kokoon tai laajene, syntyvä alipaine laajentaa penistä.

Miten sitä käytetään?

1) Täytä kylpyamme vedellä

2) Asetu ammeeseen, laita Bathmate veden alle ja odota kunnes se täyttyy kokonaan vedellä. Aseta penis sen sisään.

 

1

 

3) Paina Bathmatea alas lantiota kohti useita kertoja. Paineen kasvun pitäisi olla selvästi havaittavissa. Ylimääräinen vesi purkautuu Bathmaten yläpäässä olevasta paineentasausventtiilistä. Jatka Bathmaten painelemista alas kunnes venttiilistä ei enää vapaudu vettä, tähän voi tarvita neljä tai viisi painallusta.

2

 

4) Kun välineestä ei saa enää pumpattua lisää vettä, rentoudu noin viiden minuutin ajan. Kun Bathmatea ei voi enää painaa alemmaksi, paine on senhetkisellä ihannetasollaan.

5) Koeta pumpata uudelleen neljästä viiteen minuutin välein. Tällöin venttiilistä tulisi vapautua lisää vettä. Jatka kunnes vettä ei enää tule.

 


3

 

6) Pumppaa Bathmate optimitasolleen tarpeen mukaan. Optimitaso on saavutettu kun vettä ei enää purkaudu venttiilistä välinettä painettaessa.

 

4

 

7) Jos paine tuntuu liian voimakkaalta, paina kevyesti Bathmaten yläpäässä olevaa paineentasausventtiiliä paineen vähentämiseksi. 15-20 minuutin kuluttua vapauta paine painamalla paineentasausventtiiliä ja irrota väline. Irrota Bathmate seisaaltaan, jotta tulos olisi välittömästi nähtävissä.

8) Suosittelemme 15-20 minuutin käyttöaikaa kerrallaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi välinettä tulisi käyttää enintään kerran päivässä mutta vähintään kolme kertaa viikossa.

Mitä hyötyä käytöstä on?

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen peniksessä on havaittavissa koonlisäystä. Parhaimpiin tuloksiin päästään ahkeralla käytöllä. Vain Bathmate käyttää patentoitua hydraulista menetelmää jonka uskomme olevan tehokkain, miellyttävin, edullisin ja nopein peniksenkehitysratkaisu markkinoilla ilman kallista leikkausta. Sen käyttö myös tuo happirikasta verta paisuvaisiin mikä parantaa peniksen kuntoa. Tällä tavalla Bathmatesta hyötyy kahdella tavalla.

Millaisia tuloksia on odotettavissa?

Useimmat käyttäjät voivat odottaa kahdesta seitsemään senttimetrin pituudenlisäystä ja noin 30% paksuudenlisäystä. Sama kasvumäärä näkyy sekä erektiossa että peniksen ollessa rentona. Tulokset ovat yleensä nopeimmin havaittavissa käyttäjillä joilla ero rennon ja erektiokoon välillä on normaalisti huomattavan suuri. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero on välittömästi nähtävissä, mutta alkuvaikutus alkaa hävitä jo muutaman tunnin kuluttua. Penis ei yliluonnollisesti kasva pysyvästi yhdessä päivässä. Lihaksia treenattaessakaan ei yksi harjoittelukerta vielä tuota merkittäviä tuloksia mutta kolmella tai neljällä harjoittelukerralla viikossa eroa alkaa syntyä. Bathmatekin on harjoitteluväline, ja oikeita tuloksia alkaa syntyä vasta muutaman viikon käytöllä. Ensimmäinen havaittava muutos on yleensä että penis on rentona aikaisempaa pidempi ja paksumpi, koska Bathmaten käsittely laajentaa paisuvaisia jolloin penis saa enemmän verta. Yleensä yhdestä kolmeen kuukaudessa pituus kasvaa sentin tai pari, ja mitä enemmän välinettä käytetään sitä pidemmältä ja paksummalta penis näyttää.

Kuinka usein sitä käytetään?

Ensi alkuun käyttö pitäisi rajoittaa enintään 20 minuuttiin kerrallaan, mutta yhteensä välinettä voi käyttää jopa tunnin verran vuorokauden sisällä. Sekä erektio- että rento koko kehittyvät hämmästyttävästi, mikä parantaa suoritusta myös psykologisesti.

Voiko ympärileikattu käyttää sitä?

Ympärileikkaus ei mitenkään vaikuta tuotteen käyttämiseen.

Mitä etua tuotteesta on?

Bathmaten käytöstä on paljon etua...
Penis kasvaa suuremmaksi ja nopeammin kuin muilla menetelmillä.
Leikkauksia ei tarvita.
Erektioista tulee kovempia.
Vesi auttaa peniksen ihoa venymään.
Alipainevaikutus on ainutlaatuisen tehokas.
Tulokset näkyvät jo 15 minuutissa.
Huomaamaton ja helppo käyttää.
Ei epämukavuutta jota välineen kantamisesta housuissa tuntikaupalla joka päivä syntyisi.
Edullinen ja vaihtoehtoisiin menetelmiin verrattuna kilpailukykyisesti hinnoiteltu.
Voi auttaa erektio-ongelmaisia.
Voi tehdä orgasmeista voimakkaampia.
Voi lisätä partnerin nautintoa.

Mitä riskejä tuotteesta koituu?

Vaikka tuote onkin turvallinen käyttää, käyttöohjeita tulisi silti noudattaa tarkasti. Tuote on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos kärsit fyysisistä peniksen vaivoista, keskustele lääkärisi kanssa asiasta ennen kuin käytät tuotetta. Älä käytä tuotetta jos olet lähiaikoina ollut nivusalueen leikkauksessa tai jos ensimmäisestä käytöstä seuraa kipua tai epämukavuutta.

Penispumppuja on ollut käytössä vuosien ajan ja ne antavat erinomaisia tuloksia. Lääkärit suosittelevat pumpun käyttöä erektiohäiriön hoitamiseen.

Voiko tuotetta käyttää suihkussa?

Kyllä voi! Bathmate toimii aivan yhtä hyvin suihkussa kuin kylvyssäkin, kumpi vain käyttäjälle sopii parhaiten.

 

 

 

1. Täytä Bathmate suihkusta tulevalla vedellä.

2

 

2. Pitele Bathmatea alapäästä niin ettei vesi pääse valumaan pois.

1

 

3. Aseta penis Bathmaten sisään ja paina väline ilmatiiviisti vartaloa vasten.

3

 

4.Jatka suihkun ottamista, välineen voi
päästää käsistä pesun ajaksi. Lisää painetta
pumppaamalla lisää tarvittaessa.

4

 

5.15 minuutin kuluttua paina
Bathmaten päässä olevaa venttiiliä
vapauttaaksesi välineen.

5

6.Jatka suihkua ja nauti
uudistuneesta peniksestäsi!

6

Onko käytöllä sivuvaikutuksia?

Kyllä, mutta onneksi vain sellaisia joista on iloa sekä itsellesi että partnerillesi! Peniksen koon kasvattamisen lisäksi Bathmaten käyttö voi myös voimistaa sukupuoliviettiä, lisätä kestävyyttä ja voimistaa siemensyöksyjä.

Vettä vuotaa Bathmatesta venttiilin läpi.
Bathmaten venttiilistä ei saisi vuotaa vettä sen ollessa paineistettuna. Mahdollinen syy vuodolle on että venttiilin sisällä oleva jousi on juuttunut. Suositus: aseta Bathmate tasaiselle alustalle, esim. pöydälle. Pumppaa ilma ulos painelemalla sitä nopeasti pöytää vasten kunnes se tarttuu siihen. Toista tarvittaessa. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä ja kerromme miten voit vaihtaa tuotteen.

Luottamuksellisuus
Asiakkaamme yksityisyyden suojaaminen on meille hyvin tärkeää. Paketoimme tuotteen tavalla joka ei paljasta sen sisältöä, joten sinun ei tarvitse pelätä että joku saisi tietää mitä paketti sisältää. Kaikki asiakastiedot tallennetaan verkkoon liittämättömään tietokonejärjestelmään, joten ei ole vaaraa että tiedot joutuisivat vääriin käsiin. Tietojen lainmukaisen säilyttämisajan umpeuduttua kaikki tiedot hävitetään turvallisesti.

 


Bathmaten tausta | Pääsivu | Kysymykset | Vertailu | Osta | Käyttöehdot | Bathmaten asiakkaiden kertomuksia

 

Copyright ©2013 Health World Limited & UM Products