bathmate~Suomi


Nopeaa kasvua

  • Jopa 7 senttiä lisää pituutta
  • 30% lisää paksuutta
  • 40% lisää tilavuutta

Selvitä potentiaalinen kokosi kokolaskimellamme. napsauta tästä

Taattuja tuloksia!

penis enlareger 100% guaranteeLuotamme vakaasti Bathmaten kykyyn kehittää miehuuttasi ja laitamme rahat siitä likoon. Jos et ole täysin tyytyväinen tuloksiin, saat KAIKKI maksamasi rahat takaisin kyselemättä.


Valmiina auttamaan

penis pump live supportHaluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, ja olemme aina tavoitettavissa jos tarvitset jotain. Sähköpostiosoitteemme on +44 (0) 800 808 5594 .
Det går även bra att skriva på Svenska!

Pysy kuulolla

penis enlarger news letterPysy ajan tasalla uusista erikoistarjouksista ja ilmaisista raporteista. Tilaa uutislehtemme ja lähetämme sinulle alennuskupongin jolla saat alennuksen seuraavasta ostostasi. Tilaa nyt

Onko koolla todella merkitystä?

Eräät tutkimukset viittaavat siihen että useimmat naiset saavat paremman orgasmin paksummalla peniksellä. Bathmate lisää paksuutta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Bathmate muissa maissa

Bathmate, Tanska
Bathmate, Ruotsi
Bathmate, Norja
Bathmate, Islanti
Bathmate International

LÄHIN MYYNTIPISTE

Klikkaa tästä lähin BATHMATE myyntipisteesi.

Osta nyt

Älä odota vaan osta oma Bathmate jo tänään ja tee unelmista totta. Napsautat tästä tilataksesi oman Bathmaten tänään.


 

 

 

 


Peniksen kasvatusmenetelmien vertailua

Kaikki peniksenkehitysmenetelmät eivät sovi kaikille käyttäjille. Varoitamme että Bathmate-hydraulinen pumppu on tutkitusti erittäin tehokas eikä ehkä sovellu miehille jotka haluavat vain pientä muutosta.

Tällä sivulla vertailemme valikoimaa suosittuja peniksenkehitysmenetelmiä Bathmateen. Oikean menetelmän valitseminen on tärkeää, koska penistä kehitettäessä väärällä valinnalla voi olla tuhoisat seuraukset. Bathmaten kaltainen väline voi lisätä käyttäjänsä tyytyväisyyttä ja itseluottamusta, mutta vaarallisen menetelmän käyttämisellä voi olla päinvastainen vaikutus. Monet miehet ovat saaneet kokea että halvan ilmapumpun käytöllä voi olla kivuliaat ja epämiellyttävän näköiset seuraukset. Voikin olla syytä kysyä miten korkean hinnan arvoisia onnellisuus ja hyvä seksielämä ovat.

Bathmate on 100% turvallinen koska sen toteutus ja vettä hyödyntävä toiminta takaavat että sisäkammion paine pysyy aina turvallisissa rajoissa. Paine pysyy tasaisene peniksen koko mitalta, mikä takaa sopusuhtaisen kehityksen. Lisäksi, koska Bathmate on tehty käytettäväksi vedessä se on aina riittävästi liukastettu turvallista ja tehokasta käyttöä varten.


Ilmapumput

penis1 Penispumppu toimii luomalla peniksen ympärille tyhjiöimun joka lisää verenkiertoa. Kun veren virtaus penikseen lisääntyy, sen sisällä olevat ontelot laajenevat. Seksileluksi suunniteltua penispumppua käytettäessä tämä veri pakkautuu penikseen sen sijaan että virtaisi sisään ja ulos onteloista.
Tavallisissa penispumpuissa on tyypillisesti lieriö joka asetetaan peniksen ympärille. Kun lieriö asetetaan tiiviisti peniksen ympärille ja painetaan vartaloa vasten, ilma ei pääse sisään lieriöön jolloin siihen kiinnitetyllä pumpulla luotava alipaine lisää veren virtausta penikseen. Säännöllisessä käytössä tämä laajentaa peniksen sisäisiä kudoksia.

Ilmalla toimivissa pumpuissa on monia käytännön ongelmia, joista useimmat johtuvat siitä että ilmatiivis kohta muodostuu peniksen varteen, ei kivespussin alle kuten Bathmatea käytettäessä. Puristus peniksen varressa voi olla vaarallista ja aiheuttaa hankaumia tai ruhjeita. Tämän lisäksi koska tiivis kohta muodostuu peniksen varteen, laajentava vaikutus kohdistuu ensisijaisesti peniksen kärkiosaan jolloin lopputuloksena syntyy kärkeä kohti paksuneva penis. Oikealla on nähtävissä esimerkki ilmapumpun käytön aiheuttamista ongelmista.

Tutkimustulokset osoittavat että ilmalla toimivat pumput eivät sovellu pitkäaikaiseen käyttöön ja voivat aiheuttaa kudos- ja hermostovaurioita tai sisäisiä verenvuotoja jotka voivat johtaa impotenssiin. Tätä ongelmaa pahentaa se että monet ilmalla toimivat pumput ovat erittäin halvalla tuotettuja. Tällaiset tuotteet voivat maksaa jopa vain 10 puntaa (n. 12 euroa), ja ovat niin huonolaatuisia että pysyvän vamman riski niitä käyttävälle on huomattava.

 


 

Ihmepilleritpenis4

Aina lääketieteen alkuajoista lähtien on ollut olemassa ajatus että kaikkeen voidaan kehittää lääke. Tämä ajatus on läsnä myös peniksenkehitysalalla. Valitettavasti useimmat markkinoilla liikkuvat ihmelääkkeet ovat vain aggressiivisesti markkinoituja "luontaislääkkeitä." Useimmat saatavilla olevista monenlaisista peniksenkehitysvalmisteista sisältävät pääasiassa samoja aineita ja tuottavat samanlaisia tuloksia. Yksi mahdollinen seuraus näiden tuotteiden käytöstä on sukupuolivietin lievä voimistuminen. Tyypillisesti näiden tuotteiden valmistusaineet myös voimistavat verenkiertoa jolloin peniksen läpi virtaa enemmän verta. Näiden elementtien yhteisvaikutuksena syntyy osittainen erektio joka antaa vaikutelman että penis olisi kasvanut. Tämä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään erektiossa olevan peniksen kokoon. Näiden tuotteiden käytön kustannukset ovat usein hyvin korkeat suhteessa mahdollisiin tuloksiin. Valmistajat luottavat siihen että käyttäjä voi joutua tukeutumaan valmisteeseen pitkän aikaa ja tilaamaan useita kertoja tuotetta joka voi maksaa jopa 100 puntaa (n. 125 euroa) kuukaudessa.

Jos käyttäjä jatkaa tuotteen käyttöä huolimatta näkyvien tulosten puutteesta, toivoen että vaikutusta alkaa lopulta näkyä, hän voi joutua oppimaan varsin kalliin läksyn. Tämän lisäksi valmisteiden sisältämillä aineksilla voi olla myös sivuvaikutuksia. Näihin sivuvaikutuksiin, jotka yleensä lakkaavat kun tuotteen käyttö lopetetaan, voivat sisältyä esim. oksentelu, ripuli, sukupuolisen halukkuuden väheneminen ja peniksestä vuotava erite (ks. yllä).


Venytyslaitteet

penis3Venytyslaitteet toimivat pitämällä penistä kiristyksissä pitkiä aikoja kerrallaan jolloin kudokset venyvät. Nämä laitteet ovat yleensä hyvin kivuliaita ja hankaloittavat jokapäiväistä elämää. Menetelmä suunniteltiin alun perin Peyronien taudin, joka aiheuttaa peniksen käyristymistä, hoitamiseen mutta samaa periaatetta käytetään nykyään laitteissa joiden tarkoituksena on pidentää penistä. Oheisessa kuvassa näkyvät vammat ovat venytykseen käytettyjen pidikkeiden aiheuttamia.

Venyttäminen ei kuitenkaan millään tavalla kehitä paisuvaisia, peniksen sisällä olevia kolmea kudosrakennetta joiden verellä täyttyminen saa aikaan erektion. Itse asiassa venytys voi vahingoittaa paisuvaiskudosta, jolloin veren kertyminen penikseen vähenee ja seurauksena ovat erektio-ongelmat. Kun lisäksi vielä otetaan huomioon että venytyslaitetta täytyy käyttää lähes jatkuvasti minkäänlaisten tulosten aikaansaamiseksi, ei olekaan ihme että venytyslaitteiden suosio on paljolti romahtanut.


Leikkaus

penis2Kauneusleikkausta pidetään nykyään varsin normaalina toimenpiteenä. Rintojensuurennusleikkaukset ovat yleisiä ja viime aikoina on myös peniksen suurennusleikkaus tullut mahdolliseksi.

Yleisin tapa pidentää penistä leikkauksella on irrottaa osa peniksen tukijänteistä ja liittää saatuun lisäpituuteen ihosiirrännäisiä. Menetelmän tuloksellisuutta on vaikea arvioida koska leikkauksista ei ole koottu systemaattista tutkimusaineistoa. Ainoan saatavilla olevan luotettavan tutkimuksen mukaan tukijänteen avaaminen yksinään lisää pituutta keskimäärin 0,5 senttiä, kun taas yhdessä ihosiirrännäisen kanssa pituutta voidaan saada lisää keskimäärin 1,6 senttiä. Nämä luvut ovat varsin pieniä verrattuna monien leikkausta tarjoavien klinikoiden lupauksiin, mutta yksilöllistä vaihtelua tietenkin esiintyy.
Tukijänteellä on kuitenkin tärkeä tehtävä, sillä se auttaa pitämään erektiossa olevaa penistä pystyasennossa. Leikkauksen jälkeen se ei enää pysty tukemaan penistä samalla tavalla. Monet miehet ovat joutuneet huomaamaan että joskin rentoutunut penis onkin leikkauksen jälkeen pidempi, erektiossa penis on yhä saman pituinen ja kaiken lisäksi roikkuu alaspäin!

Pidennyksen lisäksi myös paksuuden lisääminen leikkauksella on mahdollista. Tähän käytetään pääasiallisesti kahta menetelmää:
1) Vatsanpeitteestä tai reidestä imetyn rasvan ruiskuttaminen peniksen ihon alle.
2) Verinahan (ihon pintakerroksen alla oleva runsaasti verisuonia sisältävä kerros) ja rasvan siirtäminen nivusten ja pakaroiden alueelta peniksen varteen.

Rasvaruiskutuksen tulokset tuottavat yleensä pettymyksen. Jopa 90 prosenttia siirretystä rasvasta voi kadota vuoden sisällä. Siirrännäiset vaikuttavat yleensä kestävän paremmin, mutta pitkän aikavälin tuloksista ei ole luotettavaa julkaistua tietoa.

Suurennusleikkauksilla tiedetään olevan monia mahdollisia terveydellisiä haittoja, kuten:-

Peniksen skrotalisaatio, jossa penis näyttää kasvavan kivespussin sisältä.
Leikkausarven päihin muodostuvat "palkeenkielet".
Pidennykseen käytetyn ihosiirrännäisen irtoaminen (huonon verenkierron vuoksi siirrännäiskudos kuolee jättäen laajan haavauma-alueen).

Pahimmassa tapauksessa potilaiden tiedetään jopa kuolleen verenvuotoon leikkauksen aikana.

Mahdollisten terveydellisten ongelmien lisäksi leikkaus on myös taloudellinen riski sillä se voi maksaa tuhansia euroja. Vähän aikaa sitten eräs mies otti 3000 punnan (n. 3750 euron) lainan maksaakseen leikkauksesta, mutta leikkauksessa syntyi komplikaatioita

ja hän joutui pitämään sairaslomaa. Hänet erotettiin työstään ja hän menetti kotinsa. Kaiken tämän jälkeen hän havaitsi tulleensa impotentiksi. Kaikkiaan hän joutui maksamaan varsin kalliin hinnan leikkauksestaan.


Luontaisharjoitus ("jelking")

penis5Peniksen kehittäminen käsin suoritettavilla harjoituksilla on käytännössä masturbaatiota, ja tuloksetkin ovat yleensä sen mukaisia. Ajatuksen peniksen kasvattamisesta käsin ympärille on kuitenkin kehittynyt kokonainen elinkeino, joka väittää opettavansa "salaisia heimotekniikoita" sopivaa maksua vastaan. Monet miehet ovat maksaneet hyvät rahat ohjekirjoista joiden sisältämät menetelmät lukija olisi helposti voinut keksiä itsekin.

Jotkin näistä menetelmistä käyttävät punnuksia tai sidontaa. Tämänkaltaisia "harjoituksia" pitäisi kuitenkin visusti välttää, sillä ne voivat aiheuttaa pahoja vammoja ja pahimmassa tapauksessa impotenssiin johtavia pysyviä vaurioita. Myös menetelmät joissa puristetaan peniksen juurta veren pakottamiseksi paisuvaisiin voivat olla vaarallisia ja johtaa vammautumiseen.


Bathmaten kehitystiimi on tutkinut peniksensuurennustekniikoita pitkällisesti ja kehittänyt menetelmän kaikille miehille jotka haluaisivat kasvattaa penistään. Tämä menetelmä on täysin turvallinen ja voi saada aikaan hämmästyttäviä tuloksia. Lue muualta sivustoltamme joitakin esimerkkejä siitä mitä keinoa kokeilleet miehet sanovat Bathmatesta.


Bathmaten tausta | Pääsivu | Kysymykset | Vertailu | Osta | Käyttöehdot | Bathmaten asiakkaiden kertomuksia

 

Copyright ©2013 Health World Limited & UM Products