bathmate~Suomi


Nopeaa kasvua

  • Jopa 7 senttiä lisää pituutta
  • 30% lisää paksuutta
  • 40% lisää tilavuutta

Selvitä potentiaalinen kokosi kokolaskimellamme. napsauta tästä

Taattuja tuloksia!

penis enlareger 100% guaranteeLuotamme vakaasti Bathmaten kykyyn kehittää miehuuttasi ja laitamme rahat siitä likoon. Jos et ole täysin tyytyväinen tuloksiin, saat KAIKKI maksamasi rahat takaisin kyselemättä.


Valmiina auttamaan

penis pump live supportHaluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, ja olemme aina tavoitettavissa jos tarvitset jotain. Sähköpostiosoitteemme on +44 (0) 800 808 5594 .
Det går även bra att skriva på Svenska!

Pysy kuulolla

penis enlarger news letterPysy ajan tasalla uusista erikoistarjouksista ja ilmaisista raporteista. Tilaa uutislehtemme ja lähetämme sinulle alennuskupongin jolla saat alennuksen seuraavasta ostostasi. Tilaa nyt

Onko koolla todella merkitystä?

Eräät tutkimukset viittaavat siihen että useimmat naiset saavat paremman orgasmin paksummalla peniksellä. Bathmate lisää paksuutta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Bathmate muissa maissa

Bathmate, Tanska
Bathmate, Ruotsi
Bathmate, Norja
Bathmate, Islanti
Bathmate International

LÄHIN MYYNTIPISTE

Klikkaa tästä lähin BATHMATE myyntipisteesi.

Osta nyt

Älä odota vaan osta oma Bathmate jo tänään ja tee unelmista totta. Napsautat tästä tilataksesi oman Bathmaten tänään.


 

 

 

 


Bathmaten tausta

Vuonna 2004 yhtiön pääsuunnittelija John Oakes sai tehtäväkseen tutkia mitä kehitysmahdollisuuksia miesten terveysongelmiin suunniteltujen tuotteiden alalla oli tarjona. Projekti sai aiheensa Viagran huomattavasta markkinavaikutuksesta, ja hän päätti tutkia mitä mahdollisuuksia lääkkeisiin perustumattomilla hoitovaihtoehdoilla olisi alalla. Tutkimus paljasti että tällaisesta vaihtoehdosta oli puutetta markkinoilla, ja Ultramax Products Limited perustettiin vuonna 2006 missionaan suunnitella, tuottaa ja markkinoida uudenlaista peniksenharjoitusvälinettä. Tuotteen ensisijainet käyttötarkoitukset ovat:

Peniksen kasvatus
Peniksen harjoittaminen apuna erektio-ongelmiin
Tuote toimii hydraulisen pumpun avulla ja on helppokäyttöinen. Käyttöön ei tarvita ulkoisia pumppausjärjestelmiä tai kolmannen osapuolen apua.
Kattavassa testauksessa järjestelmä on todettu erittäin toimivaksi yllämainituissa kahdessa pääkäyttötarkoituksessaan, ja tyytyväisten käyttäjien antama palaute sitten tuotteen julkaisun vuoden 2006 marraskuussa tukee näitä havaintoja.

YHTIÖ

Ultramax Products Limited on yksityinen perheyritys. Sitä tukee Oakes Limited-konserni, joka omaa osake-enemmistön useissa yhtiöissä mukaanlukien terästeollisuusyhtiö, rakennusyhtiö, kauppoja ja ravintoloita. Konsernilla on myös laaja arvopaperisalkku.

Konserni perustettiin 1960-luvulla suunnittelemaan ja tuottamaan erikoistyökaluja erilaisiin teollisen suunnittelun ja tuotannon ongelmiin kaikilla teollisuussektoreilla. Sillä on pitkäaikainen tausta luovassa suunnittelussa, ja monet sen tuotteet ovat voittaneet arvostettuja palkintoja. Esimerkkejä yrityksen tuotteista ovat rakennusteollisuudessa käytettävät timanttisahat, Levi-farkkujen kivipesuun tarkoitetut koneet ja ruoantuotantoteollisuuden pakkausjärjestelmät.

Konserni toimii hankkijana joillekin Englannin suurimmista yhtiöistä ja on vakiinnuttanut yhteistoimintansa näiden asiakkaidensa kanssa useiden vuosien korkealaatuisen tarjonnan avulla.

Ultramax products Limitedillä on immateriaalioikeuksia ja patentteja seuraavissa maissa:

Yhdistynyt kuningaskunta App No. PCT/GB2005/003416
EU App No. 05782528.3
USA App No. From PCT/GB2005/003416
Kanada App No. 2578162
Australia App No. 2005278999
Kansainvälinen mallirekisteri
Bathmate Trademark Registration (European Union) App No. 0052102224
Yhtiö omistaa myös tuotannossa tarvittavat muotit ja muut perustyövälineet.

Jokainen Bathmate on viimeistelty käsin ja testattu tehtaassamme Wakefielding lähellä Yorkshiressä, Englannissa. Bathmaten on täytettävä korkeimman tason laatuvaatimusstandardit ennen kuin se pakataan ja lähetetään eteenpäin.

Yhtiömme tilat sijaitsevat Horburyn lähellä. Jos haluat vierailla luonamme henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme mielellämme vierailumahdollisuuden.

Ultramax Products Limited
Mallard Industrial Park
Charles Street
Horbury Junction
Wakefield
West Yorkshire
United Kingdom
WF4 5QH


Bathmaten tausta | Pääsivu | Kysymykset | Vertailu | Osta | Käyttöehdot | Bathmaten asiakkaiden kertomuksia

 

Copyright ©2013 Health World Limited & UM Products